Cables Place Before & After

Cables Place is a home that has undergone a complete renovation over the last few years, and with the aid of The Design Hunter team, has gone from beige to beautiful!  The current owners wanted a home that better reflected their eclectic personalities and young family.  Armed with an open mind, loads of ideas of their own and a healthy dash of bravery and trust in some “big” ideas, the family embarked on a few key changes which has created the most striking spaces.  Every room has at least one main hero but is closely accompanied by a bevy of other details which lift the space to the luxe retreat that has evolved. And if you love what you see, then it could be yours as the home went on the market this week. THE LOUNGE started with the whole space being painted in Porters Van Helsing – a gorgeous sludgy black that we loved so much you may remember we used it in the old store space at 267 Bronte Rd.  The layers of texture were the next step – a Beni Ourain vintage rug over a Armadillo & Co hemp rug, all topped with a vintage velvet couch in an almost palatable Chartreuse (a bargain cleverly hunted down by it’s fabulous owner), silk cushions and sheepskins. THE KITCHEN was an exciting space to work on.  It was originally a small space with no connection to the outdoors.  With a focus on using every available space, the space was opened up with some clever architectural plans and we were able to bring the space to life with the most stunning wall mural from Emily Ziz.  Paired with Kartell “Fly” lights, handmade fish scale tiles in shades of Olive, timber veneer cabinetry and a custom made Corian table in Glacier White make this Kitchen the perfect place to entertain and relax with family and friends. THE MASTER BEDROOM is always an important space to create somewhere “grown up” for parents to escape to no matter the size.  This room was transformed with a lick of the Van Helsing paint, some sumptuous linen, gorgeous wall lighting, and deer hide (from The Design Hunter of course).  A little DIY from the handy owners has transformed the small deck area off the master to create a relaxing space to take in the views across Queens Park. THE OFFICE was a labour of love for the owner who runs her PR agency (hannah@hwpublicity.com.au) from home.  She wanted a fun space to spend her time and set about sourcing some fabulous wallpaper and vintage finds to complete the space! BEFORE: 2008655312_4_FS   AFTER: Lounge_022 Living BEFORE 2008655312_3_FS AFTER: Kitchen_02 Kitchen Kitchen_01 Dining area Study_01-e1428561537124 Study      
cat
Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart